echitatie plaiul foii

echitatie plaiul foii

Blog Article

cazare hotel zarnesti
Plaiul Foii - Zărneşti este o zonă turistică outstandingă aflată pe valea Bârsei la poalele impunătorului masiv Piatra Craiului. Crestele semețe ale masivului sunt la o aruncatură de baț şi le poți admira pe îndelete în toată splendoarea lor.

Advancing over the ridge, following about two hours from your shelter, we reached the world of ​​Saua Padinei, in which we fulfilled the blue triangle marking, which we chose as being the descent route to Plaiul Foii.

Regăsești mai jos recomandările noastre pentru a te proteja corespunzător de vremea rece și a te bucura de drumeție în deplin confort.

Masivul este constituit în principal din calcare si conglomerate mezozoice. Pe teritoriul arcului Countrywide Piatra Craiului au fost identificate peste two hundred de pesteri si avene.

Alegerea corectă a acesteia este esențială pentru a te bucura pe deplin de practica sportivă. Astfel, pentru tine am realizat un ghid complet treatment te va ajuta să te încalți potrivit!

Jurnal din Himalaya – Ziua sixteen – A fost cu emoții, cu chin și cu vârf… Aaa și fără prea mult oxigen! Și cu cerere-n căsătorie!

The ascent proceeds from the forest, at one particular level, meeting another route marked with purple line, which works to the correct, towards the Shoulders of Pietrei Craiului. The route accompanied by us carries on towards the remaining.

Locul de decolare este Șaua Măgurii, zborurile de aici setând fi de mare distanță peste masivul Piatra Craiului.

Incepand drumetia destul de tarziu, am apasa aici ajuns aici aproape la apus, asa ca ne-a obiective turistice plaiul foii mai ramas timp doar sa mancam si sa ne instalam cortul, cat inca era lumina afara. Fiind sfarsit de saptamana era destul de vremea plaiul foii meteoblue aglomerat, refugiul period plin, iar pe langa erau cateva corturi amplasate deja.

Piatra Craiului este de multe citeste mai mult ori asociat cu protecția și conservarea. Încă din 1938, datorită frumuseții sale naturale și a speciilor rare precum Diantus Callizonus și Leontopodium Alpinum, a fost declarat rezervație naturală.

Dupa urcarea prin grohotis intalnim stancile sculptate de apa si de vreme de la Zaplaz. Aceste formatiuni sunt unele dintre cele mai interesante de la noi din țară, iar foarte multi turisti aleg acest loc ca punct remaining al drumetiei.

Traseele de legătură de aici sunt: către Valea Dâmboviței prin Valea Tămașului, pe triunghi galben;

Jurnal de tabără – Ziua three – Ne-am „jucat“ cu ploaia și de-a v-ați ascunselea, și alergatea. Ziua experimentelor care i-ar cam ține pe părinți cu sufletul la gură

Cazare: Pensiunile de aici sunt răsfirate pe website firul văii şi beneficiază de spații imense, unde turiştii se pot bucura din plin de natură.

Report this page